Datum objave: 20. lipnja 2024.
Kategorija: Naslovnica

Dodjela županijskih priznanja za najuspješnije učenike i mentore 2023./2024. šk. god.

U velikoj županijskoj vijećnici u Vinkovcima dodijeljene su nagrade i priznanja najuspješnijim učenicima osnovnih i srednjih škola Vukovarsko-srijemske županije koji su na županijskim i državnim natjecanjima ostvarili sjajne rezultate.

U 2023./2024. godini na natjecanjima svih razina sudjelovalo je ukupno 7300 učenika.

Župan Damir Dekanić i pročelnica za obrazovanje i društvene djelatnosti Jadranka Mustapić Karlić čestitali su učenicima i njihovim mentorima na uspjehu, te dodijelili priznanja i nagrade najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola i njihovim mentorima za 1., 2. i 3. mjesto iz znanstvenog i strukovnog područja postignutom na državnim natjecanjima.

Priznanja su dodijeljena učenicima za 1. mjesta osvojena na županijskim natjecanjima, kao i za plasman na nerangirane državne smotre.

Priznanje za svoj rad i uspjeh dobili su i naši učenici:

            Lovro Žanić, 5. b,  županijski prvak iz matematike i

            Egon Tomić, 7. a, županijski prvak iz informatike (Razvoj softvera).

Nagrađeni su i njihovi mentori Edita Lukačević, dipl. ing. i prof. matematike i Goran Sauka, prof. informatike.

Dodjelu priznanja zaključio je župan Dekanić riječima:

„Učenicima želimo pokazati da ih pratimo, da smo primijetili njihov rad i uspjehe za koje smo njima i njihovim mentorima dodijelili nagrade. U nagrađenima i svima koji su sudjelovali na natjecanjima trebamo tražiti one koji će sutra voditi ustanove, institucije, u konačnici državu.“

            Čestitamo Lovri i Egonu na primljenom priznanju i želimo da im i u narednim godinama uloženi trud donese ovako iznimne rezultate.

            Mentorica: Edita Lukačević

 

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/ Skip to content